lenen voor een keuken

Wanneer u verbouwingen wenst uit te voeren aan uw huis kunt u hiervoor een keuze maken uit een aantal kredietvormen. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om gebruik te maken van een gewone persoonlijke lening, maar ook een speciale verbouwingslening die wordt verstrekt door onder andere ING kan een interessante keuze zijn. Al deze verschillende kredietvormen maken het mogelijk om geld te lenen voor aanpassingen die in uw huis dienen te gebeuren en dat tegen de meest interessante voorwaarden. Ook de zogenaamde renovatielening biedt wat dat betreft ruim voldoende mogelijkheden.

Waarom kiezen voor een renovatielening?
Nagenoeg alle banken bieden hun klanten de mogelijkheid om de zogenaamde renovatielening af te sluiten. De renovatielening is een kredietvorm die het mogelijk maakt om geld te lenen voor allerhande verbouwingen die aan uw huis uitgevoerd dienen te worden. Het kan daarbij gaan om grootschalige verbouwingen, maar ook het gewoon plaatsen van een nieuwe keuken behoort probleemloos tot de mogelijkheden. Niet alleen kenmerkt de renovatielening zich door een vaak opvallend interessante kostprijs, daarnaast wordt er ook nog eens een fiscaal voordeel geboden. De intresten die betaald werden kunnen fiscaal worden afgetrokken om op die manier uw KI te neutraliseren. Wat dat betreft is het dan ook veel interessanter om een renovatielening af te sluiten dan te kiezen voor een persoonlijke lening.

De keuze voor een lening zonder fiscaal voordeel
Toch wordt er voor het plaatsen van een nieuwe keuken lang niet altijd gekozen voor de renovatielening. Mensen kiezen bijvoorbeeld steeds vaker voor het doorlopend krediet om verbouwingen uit te voeren. Op deze manier kan men namelijk eerder afbetaalde bedragen terug opvragen en dat zonder dat ze daarvoor beboet worden. Let wel, hoe interessant dit ook klinkt, een doorlopend krediet is vaak erg duur en u kunt bij deze kredietvorm geen aanspraak maken op een fiscaal voordeel.

Gepubliceerd door

lenenkrediet

Met een passie voor financiƫle dienstverlening proberen wij van lenenkrediet.be particulieren en ondernemers zo goed mogelijk te adviseren met onze blog artikelen. Laat gerust een reactie achter of lees de artikelen eens door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *