Sociale lening regio Limburg

Steeds meer mensen hebben het moeilijk om een lening af te sluiten voor de aankoop van een huis of ander vastgoed. In een dergelijk geval kan het interessant zijn om te weten dat je steeds over de mogelijkheid beschikt om een zogenaamde sociale lening af te sluiten. Een sociale lening is een lening die mensen met een beperkt inkomen helpt om toch vastgoed aan te kopen. Typerend voor deze kredietvorm is wel dat de voorwaarden die er aan verbonden zijn sterk afhankelijk zijn van de regio waarin je de sociale lening wenst aan te vragen. Ben je woonachtig in de regio Limburg en denk je er over na om een sociale lening aan te vragen? In dat geval dien je rekening te houden met de voorwaarden zoals aangegeven in dit artikel.

Voorwaarde sociale lening regio Limburg

Er zijn aan het verkrijgen van een sociale lening in de regio Limburg verschillende voorwaarden verbonden. Het minimum belastbaar inkomen moet bijvoorbeeld 10.000 euro bedragen. Daarnaast mag het inkomen het maximum niet overschrijden. Een andere belangrijke voorwaarde is dat de kredietnemer geen eigenaar is van ander vastgoed. Ook bouwgrond valt onder deze noemer. Verder wordt er ook bij het toekennen van een sociale lening een zogenaamde solvabiliteitscontrole uitgevoerd. Een dergelijke controle moet duidelijk maken of je als kredietnemer al dan niet over de mogelijkheid beschikt om het aangevraagde krediet terug te betalen aan de bank. Is dat niet het geval, dan kan ook een sociale lening zonder probleem geweigerd worden. Hoe dan ook, ga je een sociale lening regio Limburg aanvragen, hou dan zeker en vast steeds rekening met de voorwaarden die er aan een dergelijk krediet verbonden zijn.

Gepubliceerd door

lenenkrediet

Met een passie voor financiƫle dienstverlening proberen wij van lenenkrediet.be particulieren en ondernemers zo goed mogelijk te adviseren met onze blog artikelen. Laat gerust een reactie achter of lees de artikelen eens door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *