Verbouwingslening van ING

De verbouwingslening van ING is een interessante kredietvorm voor iedereen die graag zijn huis wil verbouwen. Het betreft een betrouwbare en eenvoudige lening op afbetaling waarbij u maandelijks een vaste afbetaling krijgt voorgeschoteld. Deze kredietvorm beschikt daarnaast over een vaste einddatum waardoor u er als kredietnemer altijd zeker van kunt zijn dat uw lening op een bepaald ogenblik is terugbetaald. Verder wordt de verbouwingslening ook steeds afgesloten aan de hand van de mogelijkheden en wensen van de kredietnemer in kwestie. Op deze manier bent u altijd verzekerd van een haalbaar afbetalingsplan en dat tegen de meest interessante voorwaarden. Het mag in ieder geval duidelijk zijn, voor iedereen die verbouwingswerken uit wil voeren aan zijn of haar huis is de verbouwingslening van ING beslist een interessante mogelijkheid!

Verbouwen met fiscaal voordeel
Het grote voordeel aan de verbouwingslening van ING gaat uiteraard schuil in het fiscaal voordeel dat er aan verbonden is. Uiteraard bieden ook andere kredietvormen u namelijk de mogelijkheid om geld te lenen voor het verbouwen van uw huis of ander vastgoed, maar in dat geval kunt u hooguit rekenen op een interessante rente. De verbouwingslening van ING pakt het wat dat betreft helemaal anders aan en combineert eigenlijk het beste van twee werelden. Enerzijds is het namelijk zo dat u bij deze kredietvorm kunt rekenen op een scherp rentetarief, maar daarnaast kunt ook genieten van een interessant fiscaal voordeel. Zo slaat u twee vliegen in één klap en bent u er ook nog eens zeker van dat u precies die verbouwingen zult kunnen doen die u voor ogen had.

Gepubliceerd door

lenenkrediet

Met een passie voor financiële dienstverlening proberen wij van lenenkrediet.be particulieren en ondernemers zo goed mogelijk te adviseren met onze blog artikelen. Laat gerust een reactie achter of lees de artikelen eens door.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *